Известие

Collapse
No announcement yet.

Ксенон на 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
    Просто споделих мнението си относно това , че искаш да слагаш и на дългите Като К .. аз съм със 6000К и ми харесва как осветява и как изглежда ... честно казано не съм сигурен , но мисля при различно К разликата е само в цвета Колкото до марка , има китайски - хубави и отвратителни .. по-голямата част от тези които се предлагат тук в България , истински хубави и маркови ксенони нямам представа откъде може да намерят , а и мисля , че ще струват доста Сега отговорих ли на някой от въпросите колега Змейчо
    Сега и ако най накрая благоволиш да ми кажеш каква марка са твоите и колко ти струваха предполагам, че ще се наложи да ти целувам ръка а....?
    SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
    SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
    SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщение
      Сега и ако най накрая благоволиш да ми кажеш каква марка са твоите и колко ти струваха предполагам, че ще се наложи да ти целувам ръка а....?
      Ами мойте са от тези хубавите китайските , точно каква марка са не знам Слагах ги при колегата Joro 166 , струваха ми 360лв с монтажа - къси и халогени както споменах 6000К със 1 година гаранция са и мога да кажа че съм много доволен от тях всмисъл всеки си има вкус , може да предпочиташ да си вземеш маркови , но да ти кажа честно дори с тези разликата е ОГРОМНА , защото халогенните къси на 166-цата поне за мен са много зле ..
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
        честно казано не съм сигурен , но мисля при различно К разликата е само в цвета
        Ами разликата не е само в цвета .... колкото повече К толкова по малък светлинен поток, но въпреки това по силни от обикновенната крушка. Не случайно от завода излизат 4300К което се води топло бяло... имайте на предвид че светлината която пада на пътя и цвета на фаровете са различни при колите с лупи заради пречупването на светлината.... тоест фаровете изглеждат синкави но светлината която хвърлят е бяла а не като онази поне за мен дразнещата лилава светлина.
        Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
        Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

• Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщение
          Ами разликата не е само в цвета .... колкото повече К толкова по малък светлинен поток, но въпреки това по силни от обикновенната крушка. Не случайно от завода излизат 4300К което се води топло бяло... имайте на предвид че светлината която пада на пътя и цвета на фаровете са различни при колите с лупи заради пречупването на светлината.... тоест фаровете изглеждат синкави но светлината която хвърлят е бяла а не като онази поне за мен дразнещата лилава светлина.
          +1 от мен
          много си прав
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

• Хади сега някой да сподели що след като сложих ксенон и пак не ми светят фаровете като хората, правя съпоставка със Спринта, там съм с 5000 без лупи, а на 166 с 6000 с лупи и не свети бре. Да не би да са ми бъзикани фаровете от врътките и нещо да се е откачило и затова да бие много пред колата и да не свети на пътя?!?

Comment

• Или са зацапани отвътре или са разбъзикани.То на Парахода по принцип късите са зле.
              1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
              2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
              1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

• бе то и на Спринта късите бяха зле докато не сложих ксенона, ма тук само цвета се смени

Comment

• Еми и при мен беше така, сложих ксенона и не стана точно това, което очаквах но леко по-добре. Бяха ми казали, че просто стари са си фаровете и вече не светят както едно време.

Comment

• Не знам при мене са 10 000к а това свети доста и се вижда всичко , но наистина светят много ниско долу а съм ги дигнал от копчето максимално !!! Много е ковти ама кво да правиш ?
                    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                      Еми и при мен беше така, сложих ксенона и не стана точно това, което очаквах но леко по-добре. Бяха ми казали, че просто стари са си фаровете и вече не светят както едно време.
                      а да ти кажа ли на спринта колко по-стари са фаровете от тези които са на 166 '02

Comment

• Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                        а да ти кажа ли на спринта колко по-стари са фаровете от тези които са на 166 '02

На 90% от 166-ците рефлекторите са потъмнели. Факт. Всеки фар на 166, мине ли 3 години, вече свети на около 50%. Особено ако са били с нормални крушки - рефлектора е много близо до крушката и амалгамата на рефлектора се отлюпва. И не е необходимо да е влизала влага и да се е потил - просто от жегата рефректорите се скапват.

Единственото решение е нов фар - моя единия е нов и свети като змей, другия си е оригинален и въпреки ксенона мъждука като свещичка.Ще го троша и ще ходя при застрахователите.
                        Volvo XC90 D5 '06
                        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• маа му стара

От два дни едната ми крушка взе да свети синьо-лилаво-умряло и днес вече почина Айде 25лв крушка
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                            От два дни едната ми крушка взе да свети синьо-лилаво-умряло и днес вече почина Айде 25лв крушка
                            Верно майка му стара !!!
                            Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                              Хади сега някой да сподели що след като сложих ксенон и пак не ми светят фаровете като хората, правя съпоставка със Спринта, там съм с 5000 без лупи, а на 166 с 6000 с лупи и не свети бре. Да не би да са ми бъзикани фаровете от врътките и нещо да се е откачило и затова да бие много пред колата и да не свети на пътя?!?
                              6000 светят по- слабо от 5000. Отделно има значение крушката- дали е изработена правилно, за да е 'на фокус' във фара. Неслучайно хубава крушка ксенон доскоро беше над 100 лева (да не кажа над повече ).
                              Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Въпросче?

Дали това че си палим фаровете направо с въртене на ключа /а не от превключвателя за фаровете/ не им разказва играта? Самото въртене на стартер не ги ли разсипва тия крушки?
                                sigpic
                                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                                X